5 Beste standjes voor hem en haar

Door:

Paul

Likes:

0

Geplaatst op:

22-02-2018

Reacties:

0

5 Beste standjes voor hem en haar
 

Hieronder hebben we 5 standjes op een rijtje gezet die zowel voor de man als voor de vrouw prettig zijn. Mocht je niet precies weten wat een bepaald standje inhoud adviseren we je om even op google te zoeken. Hier kan je meer dan genoeg informatie vinden over hoe dit standje precies werkt.
 

1.Missionaris
 

Volgens verschillen sex experts genieten vrouwen het meest van de missionarispositie. Uit verschillende onderzoeken en enquêtes is gebleken dat dit standje nog steeds favoriet is bij de meeste vrouwen. Ondanks het feit dat het bekend staat als een van de saaiere standjes blijken vrouwen hiermee toch het snelste klaar te komen.

Echter is het wel belangrijk hoe dit standje wordt uitgevoerd. Veel vrouwen vinden het het prettigst om haar een klein beetje diagonaal te penetreren, in plaats van recht erin en eruit. Hierdoor onstaat er voor de vrouw meer stimulatie op haar clitorus. Dit is de manier waardoor vrouwen ook het snelste klaarkomen.
 

2.Reverse Cowgirl
 

Bij dit standje ligt de man op zijn rug, de vrouw zit hierbij op zijn schoot met haar gezicht richting de voeten van de man. Het is een van de meest prettige standjes voor de vrouw, vooral omdat haar clitoris bij dit standje extra wordt gestimuleerd. Maar ook omdat de vrouw hierbij de controle heeft. Zij bepaald het tempo en het ritme.
 

3.Doggie Style
 

Doggie style is een geweldig standje voor de vrouw waarin zij de controle bijna volledig uit handen geeft. Terwijl de man in controle is over het ritme en tempo blijft het voor de vrouw mogelijk om haarzelf wat extra te verwennen. Voor de vrouw is het extra lekker om tijdens dit standje gebruik te maken van een viberator of ander sexspeeltje.

Mocht er op het moment geen sexspeeltje aanwezig zijn kan de man of vrouw ook de clitoris extra stimuleren met de handen. Hierdoor bereikt de vrouw nog sneller haar hoogtepunt
 

4.Spooning
 

Veel vrouwen vinden het af en toe lekker om niet te diep gepenetreerd te worden. Voor deze situatie is Spooning de ideale oplossing. Op een luie zondagmorgen zorgt dit standje er dan ook voor dat de vrouw optimaal kan genieten. Dit standje richt zich op de voorzijde van de vagina, hier zitten ze meeste zenuwen waardoor de vrouw weer sneller klaarkomt. Voor wat extra stimulans voor de man kan de vrouw haar benen lichtjes dichtknijpen, hierdoor is het voor de man ook een zeer prettig standje.
 

5.Crisscross
 

Ons laatste standje in de top 5 is de Crisscross, ook dit standje zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Zowel de man als de vrouw zijn in een liggende positie. De vrouw ligt op haar rug en de man op zijn zij. Vervolgens slaat de vrouw haar benen om hem heen al seen soort grote X. Omdat jullie lichamen niet tegen elkaar aangedrukt zijn is er ruimte voor de vrouw om haar clitoris.


We hopen dat jullie uit onze top 5 wat inspiratie kunnen op doen voor je afspraakjes! 

Neem contact met mij op

Reacties

Plaats een reactie